Schoonmaakbedrijf Oostvoorne

Wij komen overal en zien alles

schoonmaakdiensten

100% schoon en 100% opgeruimd

Schoonmaken met een +

Inzet binnen 24 uur

Vast contact met leiding

Schoonmaakbedrijf in Oostvoorne

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Oostvoorne? Wij helpen je graag. Met ruim honderd medewerkers zorgen wij voor een schone, veilige en opgeruimde werkomgeving voor onze opdrachtgevers. En dat doen we gewoon heel goed. Niet lullen, maar poetsen dus! Met veel enthousiasme steken we maar wat graag de handen uit de mouwen.

Schoonmaken zit in ons DNA. En dat zie je terug in onze dienstverlening, werkwijze én service. Van alle markten thuis, horen we regelmatig. We zijn onder andere gespecialiseerd in:

Opdrachtgevers

Over Hensen Cleaning

Hensen Cleaning is een schoonmaakbedrijf in de buurt van Oostvoorne waar je op kan bouwen. Geen loze beloftes, geen fraaie verkooppraatjes, maar gewoon recht door zee. Niet lullen, maar poetsen. Wij komen overal. Hensen Cleaning is een graag geziene gast op de meest uiteenlopende werkvloeren. Van kantoren tot bouwplaatsen.

En van winkels tot kinderdagverblijven. Al deze branches hebben één ding gemeen: ze verwachten een stralend resultaat nadat wij geweest zijn. En dat is precies wat we leveren. Onze professionals zorgen ervoor dat elk kantoor, elke vergaderruimte en elke gemeenschappelijke ruimte spik en span is. Zodat jouw bedrijf zich altijd van haar beste kant laat zien.

Wij helpen je graag

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf in Bleiswijk? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag jouw persoonlijke wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf helpen stralen met onze schoonmaakdiensten.

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.