Schoonmaakbedrijf Hoek van Holland

Wij komen overal en zien alles

schoonmaakdiensten

100% schoon en

100% opgeruimd

Schoonmaak

met een +

Inzet binnen

24 uur

Goed voor

onze mensen

Professionele schoonmaak nodig in Hoek van Holland? Onze missie is simpel, maar groots. Met ruim honderd medewerkers zorgen wij voor een schone, veilige en opgeruimde werkomgeving voor onze klanten. En dat doen we gewoon heel goed. Niet lullen, maar poetsen dus. Dit doen we al 22 jaar. En met veel plezier. Of zoals we zelf zeggen: we zijn al 22 jaar clean!

Onze dienstverlening in Hoek van Holland

Kies je voor Hensen Cleaning in Hoek van Holland, dan kies je voor een professionele schoonmaakservice. Want in twee dingen zijn we heel goed: schoonmaken en opruimen. En dat doen we altijd met oog voor het kleinste detail en die bekende recht door zee-aanpak. Bij Hensen Cleaning ben je aan het juiste adres voor onder andere:

Schoonmaakbedrijf Hoek van Holland

Opdrachtgevers

Over Hensen Cleaning Hoek van Holland

Denk je aan een schoonmaakbedrijf in Hoek van Holland, dan denk je aan Hensen Cleaning. Schoonmaken zit diep verankerd in onze kern. En dat reflecteert zich in onze service, aanpak en klantgerichtheid. We worden vaak beschouwd als veelzijdige experts. Onze expertise ligt voornamelijk in twee gebieden: schoonmaken en opruimen. Dit geldt voor diverse sectoren, variƫrend van kantoorruimtes tot omvangrijke bouwlocaties. Onze vakmensen garanderen te allen tijde een brandschoon eindresultaat. Je kunt op ons rekenen.

Hensen Cleaning in Hoek van Holland helpt je graag met het schoonmaken van jouw bedrijfspand of bouwplaats. Vraag direct een offerte aan of informeer in een persoonlijk gesprek naar de uitgebreide mogelijkheden van onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.