Schoonmaakwerk

Bij jou in de buurt

glasbewassing

UBR

UBR

UBR

UBR

Kantoorschoonmaak

Stel je voor: je komt 's ochtends op kantoor en wordt begroet door een vlekkeloze en georganiseerde omgeving. Je bureau is smetteloos, de vloeren zijn glanzend schoon en zelfs de kleinste details zijn perfect verzorgd. Je kunt je dag beginnen met een brede glimlach, wetende dat alles in orde is. Dat is wat je krijgt met de kantoorschoonmaak van Hensen. We geloven dat een schoon kantoor bijdraagt aan een positieve werkomgeving. Het vermindert stress, bevordert de concentratie en laat werknemers zich welkom voelen. 


Opdrachtgevers

Wat we doen bij een kantoorschoonmaak

De mensen van Hensen nemen jouw kantoorschoonmaak graag uit handen en je kantoor graag onder handen. En dat doen we grondig door bureaus schoon te maken, alle oppervlaktes stofvrij op te leveren, vloeren uitvoerig te reinigen, prullenbakken te legen en belangrijke contactpunten als deurklinken en lichtschakelaars te desinfecteren. Daarnaast gaan we tijdens de kantoorschoonmaak zeer bewust om met vertrouwelijkheid en privacy binnen jouw kantoor. Bedrijfsinformatie en/of documenten behandelen wij dan ook altijd veilig en discreet.

Maatwerk voor elk kantoor

Bij Hensen Cleaning begrijpen we dat geen enkel kantoorpand hetzelfde is. Daarom vraagt elke werkplek om haar eigen aanpak. Wij bieden dan ook een schoonmaakplan op maat dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Lekker flexibel dus. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?