Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Wij komen overal en zien alles

schoonmaakdiensten

100% schoon en

100% opgeruimd

Schoonmaak

met een +

Inzet binnen

24 uur

Goed voor

onze mensen

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Bij Hensen Cleaning zorgen wij met ruim honderd medewerkers voor een schone, veilige en opgeruimde werkomgeving voor onze klanten. En dat doen we gewoon heel goed. Of zoals we in Rotterdam zeggen: niet lullen, maar poetsen. Vraag nu een offerte aan en wij gaan graag voor je aan de slag!

Onze dienstverlening in Rotterdam

De dienstverlening van Hensen Cleaning is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoren in Rotterdam of het opruimen van grote bouwplaatsen. Onze professionals zorgen altijd voor een glimmend resultaat. Bij Hensen Cleaning zijn we gespecialiseerd in onder andere:

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Opdrachtgevers

Over Hensen Cleaning Rotterdam

De mensen van Hensen zijn werkzaam in Rotterdam. Ons bedrijf staat bekend om het professioneel schoonmaken en opruimen van werkomgevingen zoals kantoorpanden, bouwketen, vergaderruimtes en bouwlocaties. Onze schoonmaakwerkzaamheden verrichten wij nauwkeurig en altijd volgens afspraak. Want dat vinden we bij Hensen Cleaning belangrijk: doen wat we beloven.

Interesse in de beste schoonmaakservice van Rotterdam? Dan ben je bij Hensen Cleaning aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag jouw persoonlijke wensen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw bedrijf een brandschoon resultaat bezorgen met onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.