Certificering

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Onze werkwijze


Hensen Cleaning zorgt ervoor dat scholen, kantoren, winkels, retail en locaties in de haven, bouw en industrie goed, snel en duurzaam schoon worden gemaakt. Veiligheid, duurzaamheid en snelheid staat bij ons voorop. We zijn op de hoogte van alle geldende voorschriften in de vakgebieden waarin wij actief zijn en al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat. We treffen de juiste maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze opdrachtgevers en medewerkers te waarborgen. We werken altijd aan de hand van een schoonmaakprogramma waarin duidelijke afspraken met u worden gemaakt. In geval van calamiteiten zoals waterschade, stormschade en lekkage van chemicaliën zijn wij ook snel ter plaatse. Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op.

Certificering en inlenen


Onze vaste groep bouwopruimers en ruim honderd schoonmaakmedewerkers zetten zich dagelijks in voor een schone omgeving voor al onze opdrachtgevers zowel in de zakelijke dienstverlening als in de bouw, haven en industrie. We zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de juiste inleen documentatie (SNA gecertificeerd) waardoor u zeker weet dat u gevrijwaard bent voor inlenersaansprakelijkheid. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 085-047 84 31 of laat uw gegevens achter.