Hensen

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

HENSEN maakt schoon


Een schone winkel, kantoorgebouw, of school is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw onderneming, het draagt ook bij aan de werknemerstevredenheid en de indruk van uw klanten. Daarom is het belangrijk te werken met een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat duidelijke afspraken maakt en nakomt. Hensen Cleaning maakt goed, snel en duurzaam kantoren, winkels, retail en locaties in de haven, bouw en industrie schoon. Of het nu gaat om reguliere schoonmaakwerkzaamheden of om specialistische reiniging van keukens, sanitair, tapijten, vloeren, ventilatiesystemen, wanden en plafonds, bouwopruiming, gevelreiniging of glasbewassing. Met ons vakkundige team van ruim honderd medewerkers zorgen wij dagelijks voor een schone en opgeruimde werkomgeving voor onze opdrachtgevers. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.

Over ons


Hensen Cleaning is met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie met ruim honderd medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in de gehele Groot-Rijnmond regio. We matchen onze werknemers en opdrachtgevers zo optimaal en efficiënt mogelijk. Dat wil zeggen dat wij rekening houden met nabijheid en reistijden om dit ook zo duurzaam mogelijk invulling te geven. In geval van calamiteiten zoals waterschade, stormschade en lekkage van chemicaliën zijn wij met onze calamiteitenservice snel bij u ter plaatse.
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.