Verkeersregelaars

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Verkeersregelaars


Een verkeersregelaar zorgt ervoor dat het verkeer veilig en in goede banen wordt geleid op bouw- en infraprojecten. Zeker bij grotere projecten kan het inhuren van assistentie op dit gebied uitkomst bieden. Hensen heeft een vaste groep medewerkers in dienst die u goed kunnen assisteren bij het regelen van het verkeer, laden en lossen en overige bouwlogistieke ondersteuning. Al onze medewerkers beschikken over de juiste ervaring en certificaten om uw project adequaat te ondersteunen. Naast onze werkzaamheden in de haven, bouw en industrie werken wij ook op kantoren, scholen, winkels, sportcentra en in de (petro)chemie. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers dagelijks een schone en veilige werkomgeving hebben. Benieuwd wat we voor uw project of locatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Over Hensen


Hensen Cleaning is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en ruim honderd medewerkers. Alle medewerkers van Hensen Cleaning zijn in het bezit van een VCA certificaat. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis en kunde om alle industriële schoonmaakwerkzaamheden in haven, bouw en industrie goed en hygiënisch en conform geldende veiligheidsvoorschriften uit te kunnen voeren.
Wilt u meer weten over onze bouw logistieke ondersteuning of industriële schoonmaakdiensten?
Neem contact met ons op.