Specialistische reiniging

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

HENSEN maakt schoon


Het dagelijks schoonmaken van algemene ruimten zoals kantoren, toiletruimtes en keukens is belangrijk, maar bepaalde plekken vragen om extra aandacht. Hensen Cleaning verzorgt naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van kantoren, winkels en retail ook de dieptereiniging van keukens, sanitair, tapijten, vloeren, ventilatiesystemen, wanden en plafonds.
Zo weet u zeker dat deze moeilijk bereikbare plekken ook goed en hygiënisch schoon worden gemaakt.

Keuken en sanitaire voorzieningen


Met name keukens en sanitaire voorzieningen vragen extra aandacht wanneer het om goede hygiëne gaat. Naast HACCP richtlijnen en de Warenwet gelden er strenge eisen met betrekking tot de mechanische ventilatie in gebouwen. Met onze professionele schoonmaakmachines en vakkundig opgeleide medewerkers worden ook de moeilijk bereikbare plekken goed schoongemaakt. Met onze sanitaire voorzieningen zorgen we ervoor dat verbruiksartikelen zoals zeep en papier altijd op voorraad zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Goed, efficiënt en duurzaam


Als directie bent u verantwoordelijk voor een schone en veilige omgeving voor uw medewerkers, bezoekers en gebruikers van uw locatie. Sommige locaties vragen om een werkwijze die verder gaat dan dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Het periodiek schoonmaken van bijvoorbeeld ventilatiesystemen, dieptereiniging van keukens, sanitair, vloeren, tapijt en plafonds besteed u graag uit aan een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat goed, snel en duurzaam werkt. Naast specialistische reiniging verzorgen wij ook industriële schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, gevelreiniging en bouwopruiming. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Over Hensen


Hensen Cleaning is sinds vele jaren een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Wij zorgen ervoor dat kantoren, winkels, scholen en locaties in de haven, bouw en industrie goed, efficiënt en duurzaam schoon worden gemaakt. Ook in geval van calamiteiten zijn wij snel ter plaatse. Benieuwd naar onze tarieven?
Vraag eenvoudig een offerte aan.
Wij reageren altijd binnen 48 uur.