Schoonmaken & schoonhouden

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Schoonmaken & schoonhouden


Het goed, efficiënt en duurzaam schoonmaken en schoonhouden van kantoren, winkels, scholen en retail-locaties besteed u graag uit aan een gerenommeerd schoonmaakbedrijf. Hensen Cleaning zorgt ervoor dat al uw locaties goed, snel en duurzaam wordt schoongemaakt. Met onze ruim honderd medewerkers zetten wij ons in voor een schone omgeving voor al onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om reguliere schoonmaakwerkzaamheden, de glasbewassing, gevelreiniging of dieptereiniging van sanitair, toilet en keukens, bij ons is uw locatie in goede handen. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Wij reageren altijd binnen 48 uur.

Over Hensen


Hensen Cleaning is sinds vele jaren een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Wij zorgen ervoor dat kantoren, winkels, scholen en locaties in de haven, bouw en industrie goed, efficiënt en duurzaam schoon worden gemaakt. Ook in geval van calamiteiten zijn wij snel ter plaatse. Benieuwd naar onze tarieven?
Vraag eenvoudig een offerte aan.
Wij reageren altijd binnen 48 uur.