Opleverschoonmaak

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

HENSEN maakt schoon


Eén van de laatste fasen in een project is de opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van het project gaat het er bij de opleveringsschoonmaak voornamelijk om dat alle ruimtes zoals kamers, toiletten, badkamers, keukens en ramen goed schoon zijn. Dit zodat het project naar tevredenheid kan worden opgeleverd. Onze vaste en ervaren groep medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt en zijn zich ervan bewust dat alles perfect schoon moet zijn.

Wilt u weten wat we voor uw bouwproject kunnen betekenen? Bel dan direct 085-047 84 31. U kunt er ook voor kiezen door ons te worden gebeld. Laat dan hier uw gegevens achter.

Over Hensen


Hensen Cleaning is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en ruim honderd medewerkers. Alle medewerkers van Hensen Cleaning zijn in het bezit van een VCA certificaat. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis en kunde om alle industriële schoonmaakwerkzaamheden in haven, bouw en industrie goed en hygiënisch en conform geldende veiligheidsvoorschriften uit te kunnen voeren.
Wilt u meer weten over onze bouw logistieke ondersteuning of industriële schoonmaakdiensten?
Neem contact met ons op.