Keetonderhoud

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Keetonderhoud


Als hoofdaannemer en/ofuitvoerder heeft u meerdere verantwoordelijkheden. Een schone bouwkeet is belangrijk voor de hygiëne en een veilige en prettige werkomgeving. Met onze vaste groep bouwopruimers en ruim honderd medewerkers zorgen wij voor schone en opgeruimde bouwketen. Wij maken de bouwkeet zelf en uiteraard de toiletgroepen en eetruimtes goed, efficiënt en duurzaam schoon. Daarnaast leveren we sanitaire voorzieningen zodat u altijd de juiste producten op voorraad hebt. Naast het schoonmaken van de bouwkeet bieden wij ook bouwlogistieke ondersteuning, verzorgen wij de opleverschoonmaak en ruimen wij bouwplaatsen op. Daarnaast zijn wij actief in haven en industrie met onze industriële schoonmaakwerkzaamheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Over Hensen


Hensen Cleaning is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en ruim honderd medewerkers. Alle medewerkers van Hensen Cleaning zijn in het bezit van een VCA certificaat. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis en kunde om alle industriële schoonmaakwerkzaamheden in haven, bouw en industrie goed en hygiënisch en conform geldende veiligheidsvoorschriften uit te kunnen voeren.
Wilt u meer weten over onze bouw logistieke ondersteuning of industriële schoonmaakdiensten?
Neem contact met ons op.