Glasbewassing & gevelreiniging

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

HENSEN maakt schoon


De buitenkant van uw kantoor, winkel of retaillocatie is bepalend voor de indruk van uw organisatie. Het team van Hensen Cleaning maakt gevels en ramen goed, snel en duurzaam schoon. De gevelreiniging vindt plaats zonder chemicaliën en onder lage druk, dit zodat de gevel niet beschadigt. Onze gevelreiniging is daarnaast geschikt voor iedere soort materiaal en ondergrond. Onze medewerkers beschikken over de juiste klimmaterialen om iedere locatie goed schoon te maken. 

Wilt u ook graag de buitenkant van uw pand laten reinigen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Glasbewassing


Schone ramen dragen bij aan een prettigere werkomgeving en aan de uitstraling van uw locatie. Onze glazenwassers beschikken over klimmaterialen en veiligheidscertificaten om iedere locatie goed, veilig en duurzaam schoon te maken. We stellen voor iedere locatie een reinigingsprogramma op met vaste procedures en duidelijke afspraken. Zo weet u exact waar u aan toe bent en wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Meer weten? Bel 085-047 84 31 of laat een bericht achter.

Gevelreiniging


Het reinigen van gevels zorgt ervoor dat de uitstraling en levensduur van uw pand verbetert. Na gevelreiniging en raden wij ook altijd aan om de gevel te impregneren. Dit beperkt de wateropname tot een minimum en verlengt de levensduur van de gevel. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel direct 085-047 84 31. U kunt er ook voor kiezen door ons te worden gebeld. Laat dan hier uw gegevens achter.

Over Hensen


Hensen Cleaning is sinds vele jaren een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Wij zorgen ervoor dat kantoren, winkels, scholen en locaties in de haven, bouw en industrie goed, efficiënt en duurzaam schoon worden gemaakt. Ook in geval van calamiteiten zijn wij snel ter plaatse. Benieuwd naar onze tarieven?
Vraag eenvoudig een offerte aan.
Wij reageren altijd binnen 48 uur.