Calamiteitenservice

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Snel ter plaatse


Is er sprake van een calamiteit in uw pand, complex of kantoor? Bij calamiteiten zoals waterschade, stormschade en lekkage van chemicaliën zijn wij snel ter plaatse. Onze medewerkers weten precies wat te doen. U kunt bij ons uiteraard ook terecht in geval van inbraakschade, glasschade, graffiti en vandalisme. Ons calamiteitenteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We snappen dat goede hygiëne en veiligheid van groot belang zijn voor uw organisatie en ruimen daarom alles snel, veilig en efficiënt op.

Wilt u meer weten over onze calamiteitenservice? Neem contact met ons op.

Over Hensen


Hensen Cleaning is sinds vele jaren een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Wij zorgen ervoor dat kantoren, winkels, scholen en locaties in de haven, bouw en industrie goed, efficiënt en duurzaam schoon worden gemaakt. Ook in geval van calamiteiten zijn wij snel ter plaatse. Benieuwd naar onze tarieven?
Vraag eenvoudig een offerte aan.
Wij reageren altijd binnen 48 uur.