Bouwopruiming

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

HENSEN ruimt op


Met onze vaste groep bouwopruimers en ruim honderd medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een schone en opgeruimde bouwplaats voor onze opdrachtgevers. Hensen heeft jarenlange ervaring wat betreft bouwopruiming en beschikt over een vaste groep gemotiveerde medewerkers. We kennen de verschillende fasen binnen een bouwproject en onze bouwopruimers weten wat er van ze wordt verwacht.

Wilt u meer weten over onze schoonmaak- en bouw opruimdiensten en wat we voor uw bouwproject kunnen betekenen? Bel direct 085-047 84 31.

Over Hensen


Hensen Cleaning is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en ruim honderd medewerkers. Alle medewerkers van Hensen Cleaning zijn in het bezit van een VCA certificaat. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis en kunde om alle industriële schoonmaakwerkzaamheden in haven, bouw en industrie goed en hygiënisch en conform geldende veiligheidsvoorschriften uit te kunnen voeren.
Wilt u meer weten over onze bouw logistieke ondersteuning of industriële schoonmaakdiensten?
Neem contact met ons op.