Bouw logistieke ondersteuning

Direct contact of direct een offerte?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of direct een offerte aanvragen voor één van onze diensten. Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Bouw logistieke ondersteuning


Heeft u behoefte aan bouw logistieke ondersteuning zoals assistentie bij het laden en lossen bij grote projecten als verbouwingen, verhuizingen of de levering van grote hoeveelheden materialen? Hensen heeft een vaste groep medewerkers in dienst die u adequaat kunnen assisteren bij het laden en lossen en verdere bouwlogistieke ondersteuning. Daarnaast leveren wij ook verkeersregelaars en verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden in de haven, bouw en industrie. Of het nu gaat om keetonderhoud, de opleverschoonmaak of industriële schoonmaakwerkzaamheden, onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers dagelijks een schone en optimaal opgeruimde werkomgeving hebben.

Benieuwd wat we voor uw project of locatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Over Hensen


Hensen Cleaning is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en ruim honderd medewerkers. Alle medewerkers van Hensen Cleaning zijn in het bezit van een VCA certificaat. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis en kunde om alle industriële schoonmaakwerkzaamheden in haven, bouw en industrie goed en hygiënisch en conform geldende veiligheidsvoorschriften uit te kunnen voeren.
Wilt u meer weten over onze bouw logistieke ondersteuning of industriële schoonmaakdiensten?
Neem contact met ons op.